Veres Tamás – webinár előadó, Recruitment előrejelzés 2022

A 2022-es recruitment piac sem lesz könnyebb, mint a korábbi években, sőt bizonyos szempontból fokozódik a verseny, hacsak a háborúnak nem lesz ellentétes hatása, vagy olyan, amire még nem tudunk felkészülni. Az egyik legnagyobb kihívás annak megtalálása, hogy mi a vállalat valódi hozzáadott értéke, miben tud újat nyújtani, könnyíteni az emberek életén, hogyan teszi elérhetőbbé a dolgokat. És mindezt persze úgy, hogy ne növekedjen az ökológiai lábnyomunk. 

Higgyétek el, ez az egyik legnagyobb kihívás ma a jelöltek megtalálásában! 

Veres Tamás kipróbálta magát az USA-ban, és 10 évet dolgozott Lengyelországban is nemzetközi környezetben teamleaderként, projektmanagerként, expat ambassadorként, de megfordult a Heineken és az AVIS Budget HR vezetésében is. Mintegy négy éve a Raiffeisen Bank IT & Bank Operations HR Business partnere.

Tamás, szerinted miben áll a mai nagyvállalatok legnagyobb kihívása? 

Nem könnyű lépést tartani napjaink kihívásaival, de az biztos, hogy ha egy vállalat nem a megfelelő ütemben digitalizálódik, akkor képtelen lesz megszólítani a jelölteket. De ami talán még ennél is fontosabb, hogy megtaláljuk a és újrafogalmazzuk az Employee Value Proposalunkat, hogy képesek legyünk megfogalmazni, hogyan tesszük élhetőbbé az életet és a környezetünket. Higgyétek el, a munkahely kiválasztásánál ez egyre validabb szempont.

A Raiffeisen Bank például élen jár abban, hogy fenntarthatóvá és egyszerűvé tegye a bankolást a digitális szolgáltatáson keresztül. A Raiffeisent a tradíció és innováció kettőssége jellemzi.

A toborzás területéről további izgalmas eszmecseréket nézhettek meg velünk mai online „kerekasztal” beszélgetés során!
Időpont: március 10., kezdés 10:00 órakor, tervezett időtartam 1 óra.

A webinár összefoglalóját itt tudod elolvasni: https://idbc.hu/2022/03/29/erdekes-idokben-elni-es-dolgozni-webinar-osszefoglalo/