Érdekes, inspiráló tartalmak a toborzási, projektmendzsment szakmának és a Z-generáció számára

Podcastjaink:

Fel vagy véve! – Munkaerőpiaci podcast fröccs

Meg akarod tartani a kulcs szakembereidet a versenytársaiddal szemben? Szeretnél válságálló HR stratégiákat megismerni? Tudni szeretnéd, mennyit érsz a piacon? Munkahely váltáskor szeretnél jól dönteni? Kíváncsi vagy a legújabb toborzási trendekre, újdonságokra? Vállalkozóként érdekel, hogyan találj növekedési tartalékokat a cégedben és skálázódj felfelé? Amennyiben úgy érzed, hogy valamelyik kérdés megszólított, te vagy a mi emberünk! A podcast házigazdája, Illés József korábban több multinacionális és hazai IT cég értékesítési és üzletfejlesztési vezetője, megrögzött innovátor, aki töretlenül hisz abban, hogy a recruitment digitalizálása mellett nagyon is emberinek lehet maradni!

Podcast Host: Illés József, CEO, Founder, IDBC

RÉSZLETEK

Bulletproof- a legvagányabb PM podcast

A projektmenedzserek életét, kihívásait, kompetenciáit mutatjuk be egy teljesen más, új nézőpontból, és mindezt Hegedüs Kristóf jókedvű optimizmusán és humoros stílusán keresztül. Kristóf több mint 20 éves széles körű vezetői tapasztalattal bír projekt menedzsment IT és stratégia irányítási területeken, először a Generali berkeiben próbálta ki magát, majd banki területen a Budapest Banknál, később a Bankholdingnál töltött be PMO vezetői feladatot, 2022. október óta pedig az IDBC csapatát erősíti Projektmenedzsment Üzletág vezetőként. Komoly témák, komolytalanul.

Podcast Host: Hegedüs Kristóf, Head of Project Management Business, IDBC

RÉSZLETEK

Kapunyitási pánik

A karrierindítással kapcsolatos nehézségeket, szorongást, lehetőségeket járjuk körbe tehetséges és sikeres fiatalokkal. „Hiszem, hogy akár a kibontakozó karrierben vagy a magánéletünkben is hasonló tapasztalásokon megyünk keresztül. Elvárások, hosszú távú döntések, kihagyott lehetőségek, bátorság, biztonság. Ezeket az érzéseket, tapasztalatokat szeretnénk a Z-generáció sikeres fiataljaival együtt feldolgozni, és ezáltal segíteni az érintetteknek.”

Podcast Host: Implom Soma, Sales Manager, IDBC

RÉSZLETEK