One door. Thousand ways.

Megtaláljuk számodra álmaid állását!

A pályázási folyamat:

1.

Jelentkezz! A kiválasztott pozíciónál a CV-d csatolásával jelezd érdeklődésed a weboldalunkon keresztül.

2.

Visszajelzünk! A jelentkezésed közvetlenül a Recruitment Csapatunkhoz érkezik és hamarosan visszajelzünk Neked.

3.

Ismerjük meg egymást! Ha az önéletrajzod passzol a pozícióhoz, telefonon keresünk és meginvitálunk egy videós beszélgetésre.

4.

Szakmázzunk mélyebben! Ha az első beszélgetésnél kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, második körben a felelős szakmai vezetővel kicsit mélyebben is megnézitek a szakmai részleteket, szükséges kompetenciákat.

KIVEL FOGSZ BESZÉLNI

Czakó Gábor

Head of Recruitment

Dobák Eszter

Senior Team Leader

Barta Angéla

Team Leader

SZŰR HELGA

Team Leader

Éles Zsófia

Recruitment Expert

Konkoly Ramóna

Senior Recruiter

Halász Roland

Senior Recruiter & Trainer

Hegedűs Flóra

Senior Recruiter & HR Business Partner

CZIGLER DALMA

Recruiter

Szakolczai Diána

Recruiter

Lengyel-Fenyves Dóra

Recruiter

Gergely Zsófia

Recruiter

Nógrádi Mercédesz

Recruiter

Balázs Tímea

Recruiter

Erőss Regina

Recruiter

Marincsák Vivien

Recruiter

Kocsis Imola

Recruiter

Farkas Noémi

Recruiter

ALAPELVEK ÉRTED

Támogatjuk szakmai fejlődésed

Testreszabott képzési programjaink, szakmai meetupok, 100+ fős belső szakember network, banki, digitalizációs, projekt menedzsment, teszt menedzsment témákban mentorok, valamint egy főállású coach vár rád!

Figyelünk Rád!

Ha gondod van, új ötleteid támadnak, vagy inspirációra van szükséged, itt vagyunk! Nézzünk egymás szemébe és őszintén beszélgessünk, erre számtalan lehetőséged van!

Soha nem késünk a kifizetésekkel

Nagyon komolyan vesszük az anyagi biztonságod, így nálunk nem fordulhat elő, hogy a fizetésed később érkezik.

Bakos Olivér

Üzleti elemző

Eurofins

Az IDBC-vel közvetlen és egyszerű volt az együttműködés. Az interjúztatás gyorsan és kényelmesen zajlott, a Recruitment csapatuk nagyon proaktív volt, több hozzám passzoló lehetőséggel is megkerestek. Mindig tudtam arról, hogy az aktuális pályázatom milyen státuszban van, mindenről kaptam visszajelzést. Abszolút ajánlom őket!

Figeczki Anna

Sales Manager

IDBC

Én azt szeretem a legjobban az IDBC-ben, hogy merünk teret engedni az ötleteknek, a kreativitásnak – amiből teljesen őrült dolgok is tudnak születni. Sosem gondoltam volna, hogy annyira jó arcok a kollégák, hogy elsőre igent mondanak arra az elképzelésemre, hogy énekeljünk operettet- vagy éppen adjunk elő egy színdarabot a karácsonyi céges rendezvényen. Nem hiszem, hogy sok sales-es vagy rendszerszervező bevállalta volna, hogy hónapokon keresztül tánc-, ének és előadás próbákra járjon a munkaideje után, illetve hogy otthon gyakorolja a szöveget. Összességében szerintem a professzionalitásunk mellett – az egyik legnagyobb fegyverünk, a közösség ereje.

Horváth István

Senior Project Manager

IDBC

Öt éve volt szerencsém csatlakozni az IDBC szakmai közösségéhez, ahol nem csak kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt –ami a tapasztalatok megosztásán keresztül már önmagában is a szakmai fejlődés legkiválóbb lehetőségét nyújtja–, de az IDBC rendkívül értékes, rendszeres képzési programokat is biztosít a csapat számára. Az IDBC széleskörű beágyazottságából következik, hogy színes, változatos feladatokkal találkozhatunk, érdekes projekteken kamatoztathatjuk a megszerzett tudásunkat.