One door. Thousand ways.

Megtaláljuk számodra álmaid állását!

A pályázási folyamat:

1.

Jelentkezz! A kiválasztott pozíciónál a CV-d csatolásával jelezd érdeklődésed a weboldalunkon keresztül.

2.

Visszajelzünk! A jelentkezésed közvetlenül a Recruitment Csapatunkhoz érkezik és hamarosan visszajelzünk Neked.

3.

Ismerjük meg egymást! Ha az önéletrajzod passzol a pozícióhoz, telefonon keresünk és meginvitálunk egy videós beszélgetésre.

4.

Szakmázzunk mélyebben! Ha az első beszélgetésnél kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, második körben a felelős szakmai vezetővel kicsit mélyebben is megnézitek a szakmai részleteket, szükséges kompetenciákat.

TOBORZÁSI VEZETŐINK, AKIKKEL TALÁLKOZHATSZ

Barta Angéla

Head of IT Recruitment

Dobák Eszter

PP Recruitment Team Leader

Pölöskei-Czigler Dalma

IT Recruitment Team Leader

Balázs Tímea

IT Recruitment Team Leader

ALAPELVEK ÉRTED

Támogatjuk szakmai fejlődésed

Testreszabott képzési programjaink, szakmai meetupok, 200+ fős belső szakember network, banki, digitalizációs, projekt menedzsment, teszt menedzsment témákban mentorok, valamint egy főállású coach vár rád!

Figyelünk Rád!

Ha gondod van, új ötleteid támadnak, vagy inspirációra van szükséged, itt vagyunk! Nézzünk egymás szemébe és őszintén beszélgessünk, erre számtalan lehetőséged van!

Soha nem késünk a kifizetésekkel

Nagyon komolyan vesszük az anyagi biztonságod, így nálunk nem fordulhat elő, hogy a fizetésed később érkezik.

Horváth István

Senior Project Manager

IDBC

Hat éve volt szerencsém csatlakozni az IDBC szakmai közösségéhez, ahol nem csak kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt –ami a tapasztalatok megosztásán keresztül már önmagában is a szakmai fejlődés legkiválóbb lehetőségét nyújtja–, de az IDBC rendkívül értékes, rendszeres képzési programokat is biztosít a csapat számára. Az IDBC széleskörű beágyazottságából következik, hogy színes, változatos feladatokkal találkozhatunk, érdekes projekteken kamatoztathatjuk a megszerzett tudásunkat.

Implom Soma

Sales Manager

IDBC

Az egyetemi tanulmányaim utolsó félévében 2021 őszén csatlakoztam az IDBC Sales csapatához. Ennek köszönhetően a karrierem kezdetétől fogva – egy kiemelkedő szakmai környezetben – folyamatos támogatást kaptam a saját céljaim eléréséhez. Azt gondolom, hogy a csapatunk töretlen fejlődésének kulcsa az egyéni előrelépések biztosítása és a közös értékeken alapuló mindennapi munka. Mindezeknek köszönhetően olyan sales menedzseri tapasztalatokat szerezhettem viszonylag rövid idő alatt, amelyeket nagyon kevés helyen kaptam volna csak meg. Nagy öröm számomra egy olyan környezetben dolgozni, ahol az egyéni képességeimre is odafigyelnek. Így idén, 2023 tavaszán elindult a Kapunyitási Pánik Podcast is, amely házigazdájaként fejleszthetem önmagam, továbbá segíthetem és szórakoztathatom a Z generációs sorstársainkat. 

Czigler Dalma

IT Recruitment Team Leader

IDBC

Az IDBC csapatához 2020-ban sourcer gyakornokként csatlakoztam, mára már team leader feladatokat látok el. A pályám legelején szakmai támogatást, mentort, tréningeket és tanulmányaimhoz megfelelő munkahelyi kondíciókat kaptam, majd a karriertervem elkészülte után előrelépési lehetőségek vártak rám. Hálás vagyok a bizalomért, felelősségteljes feladatokért és a barátságokért, amiket itt kötöttem. Bízom benne, hogy minél többen megismeritek az IDBC életérzést!😊