One door. Thousand ways.

Megtaláljuk számodra álmaid állását!

A pályázási folyamat:

1.

Jelentkezz! A kiválasztott pozíciónál a CV-d csatolásával jelezd érdeklődésed a weboldalunkon keresztül.

2.

Visszajelzünk! A jelentkezésed közvetlenül a Recruitment Csapatunkhoz érkezik és hamarosan visszajelzünk Neked.

3.

Ismerjük meg egymást! Ha az önéletrajzod passzol a pozícióhoz, telefonon keresünk és meginvitálunk egy videós beszélgetésre.

4.

Szakmázzunk mélyebben! Ha az első beszélgetésnél kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást, második körben a felelős szakmai vezetővel kicsit mélyebben is megnézitek a szakmai részleteket, szükséges kompetenciákat.

KIVEL FOGSZ BESZÉLNI

Dobák Eszter

Senior Team Leader

Barta Angéla

Branch Manager

Éles Zsófia

Recruitment Expert

ALAPELVEK ÉRTED

Támogatjuk szakmai fejlődésed

Testreszabott képzési programjaink, szakmai meetupok, 200+ fős belső szakember network, banki, digitalizációs, projekt menedzsment, teszt menedzsment témákban mentorok, valamint egy főállású coach vár rád!

Figyelünk Rád!

Ha gondod van, új ötleteid támadnak, vagy inspirációra van szükséged, itt vagyunk! Nézzünk egymás szemébe és őszintén beszélgessünk, erre számtalan lehetőséged van!

Soha nem késünk a kifizetésekkel

Nagyon komolyan vesszük az anyagi biztonságod, így nálunk nem fordulhat elő, hogy a fizetésed később érkezik.

Horváth István

Senior Project Manager

IDBC

Hat éve volt szerencsém csatlakozni az IDBC szakmai közösségéhez, ahol nem csak kiváló szakemberekkel dolgozhatok együtt –ami a tapasztalatok megosztásán keresztül már önmagában is a szakmai fejlődés legkiválóbb lehetőségét nyújtja–, de az IDBC rendkívül értékes, rendszeres képzési programokat is biztosít a csapat számára. Az IDBC széleskörű beágyazottságából következik, hogy színes, változatos feladatokkal találkozhatunk, érdekes projekteken kamatoztathatjuk a megszerzett tudásunkat.

Czigler Dalma

Team Leader

IDBC

Az IDBC csapatához 2020-ban sourcer gyakornokként csatlakoztam, mára már recruiteri és team koordinátori feladatokat látok el. A pályám legelején szakmai támogatást, mentort, tréningeket és tanulmányaimhoz megfelelő munkahelyi kondíciókat kaptam, majd a karriertervem elkészülte után előrelépési lehetőségek vártak rám. Hálás vagyok a bizalomért, felelősségteljes feladatokért és a barátságokért, amiket itt kötöttem. Bízom benne, hogy minél többen megismeritek az IDBC életérzést! 😊

Konkoly Ramóna

Agilis Team Koordinátor

IDBC

2020-ban csatlakoztam az IDBC-hez Senior Recruterként. Azóta lehetőséget kaptam rá, hogy a szakmai tudásomat rendszeres tréningek keretein belül megoszthassam a kollégákkal és a recruteri feladatok mellett egy csapat koordinálását is végezhetem. A sokrétű feladatok esélyt adnak a folyamatos fejlődésre, kihívásokra és a szakmai kiteljesedésre az IDBC berkein belül. A közösség pedig mindig ad egy plusz energiát a mindennapokhoz.