Székelyné Flekács Erika - webinár előadó, RPO gyakorlati alkalmazása

2022. november 3.

Egy olyan cég tapasztalatit hoztuk el nektek, amely igen rendhagyó módszereket tud magáénak, kiváltképp a munkatársi elégedettség kérdésében. Az Újház Zrt. nem véletlen nyerte el a Családbarát munkahely címet, sokat tesz a magánélet és munka megfelelő egyensúlyáért.

Azon felül, hogy remote munkát és kötetlen munkaidőt biztosít, valamint számos benefitet kínál munkatársainka, az Újház Zrt-nek van egy olyan rendkívüli motivációs eszköze, amely szokatlannak számít a munkaerőpiacon.

A részletekről Székelyné Flekács Erikát, a vállalat Senior HR Generalist munkatársát, az Öt lovas webinár előadóját kérdeztük.

Az ma már alapvetőnek számít, hogy élet- és egészségbiztosítást kötünk minden munkatársnak, visszacsatolás kultúra fejlesztő tréningekkel, szülinapos plusz szabadnappal, csapatépítő programokkal tesszük színesebbé és élvezhetőbbé a munkavégzést. Az Újház Zrt vezetősége ezen felül bevezetett egy olyan gyakorlatot, amiért valósággal rajonganak a munkatársak, ez pedig egy speciális, élményajándékokra vonatkozó havi sorsolásban történő részvétel. Minden hónapban ugyanis kisorsolunk valamilyen nagyobb értékű, páros, vagy családi nyereményt – úgymint belépő a Forma1-es hétvégére, vagy egy pihentető wellness-hétvége, vagy akár családi belépő az Aquaword-be, Csodák palotájába. Tudjuk, hogy a lojális munkatárs elégedett és boldog a családi életében is, mi igyekszünk ezt is támogatni.

Nyargaljunk át az Öt lovas webinárra, mesélj nekünk az RPO-val kapcsolatos tapasztalataidról!

Az RPO szolgáltatás még elég új a piacon, de már most látszik, hogy bizonyos pozíciókra és helyzetekben rendkívül hasznos és hatékony lehet. Az RPO több, mint egy munkaerőközvetítő cég által nyújtott szolgáltatás, hiszen a kihelyezett RPO a csapat részévé válik, megismeri a cégkultúrát, és folyamatosan együttműködik a HR-rel, legalábbis mi ezt tapasztaltuk. Speciális skillsettel és adatbázissal érkezik, ez egy plusz előny. A mi együttműködésünk nagyon sikeres volt, mert egy elég nehezen betölthető pozícióra sok, jó jelentkezőt kaptunk, és ennek eredményeképpen két embert is fel tudtunk venni, akik mind szakmai, mind pedig emberi oldalról nagyon illeszkednek az Újház Zrt. csapatába, ami egy folyamatosan és dinamikusan növekvő, fejlődő csoportnál rendkívül fontos szempont. Az RPO szolgáltatást jó szível ajánlom a HR-es kollégáknak.

Kíváncsi vagy az RPO-val kapcsolatos további szakmai háttérinformációkra és vállalati tapasztalatokra? Tarts velünk az Öt lovas webinár következő állomásán november 10-én 10 órától!

A webinár összefoglalóját itt tudod elolvasni: https://idbc.hu/2022/11/17/recruitment-process-outsourcing-tapasztalatok-webinar-osszefoglalo/

Szerző: Bouarfa-Braun Mona
Senior Service Design Consultant
braun.mona@idbc.hu