Állatkerti CSR

Örökbe fogadtuk Illés Sárikát

Az IDBC-nél nem csak a digitális megoldásokkal foglalkozunk, hanem a valóságos problémákkal is. Ezért az IDBC csapatával együtt elmentünk az állatkertbe, hogy meglátogassuk Illés Sárikát, az aldabrai óriásteknősöt, akit már tavaly is örökbefogadtunk. Ebben a cikkben a projektgazda, Szűts Zoltán, az IT supportos kollégánk mesél arról, hogy milyen volt ez a közös program, és hogyan tudtunk segíteni az Állatkerti Alapítványnak

Állatkert CSR örökbefogadás

Október 28-án, szombaton megrendezésre került az első közös állatkert látogatásunk. Célja az volt, hogy a már tavaly is örökbefogadott Illés Sárikát, a mi aldabrai óriásteknősünket meglátogassuk, és ezzel meghosszabbítsuk az idei évre is az örökbefogadását.

Nagyon örültem neki, hogy nem csak nekem volt fontos ez az esemény, és hatan elindultunk felfedezni az állatkertet. Nem csak sétáltunk, hanem egy izgalmas nyomozós játékban is részt vettünk: állati álláshirdetésekre kellett megtalálni a legalkalmasabb jelöltet.

A belépőinkkel, és az örökbefogadással a Fővárosi Állat-, és Növénykertet, és az Állatkerti Alapítványt támogattuk, akik „1992. óta partnere az Állatkertnek mindenben, ami segíti az itt élő állatok jólétét, a látogatók kellemes időtöltését, bolygónk élővilágának megismerését, a környezet- és természetvédelem céljainak elérését.”

Látjuk, hogy folyamatos fejlesztések és javítások történnek, ezért is jól esett támogatnunk őket.

Sajnos nekik is egyre nehezebb dolguk van, ennek ellenére még mindig egy pozitív, és jó hangulatú program elmenni egy ilyen helyre. Én nagyon remélem, hogy a jövőben is sor fog kerülni erre az akcióra, és minél többen fogunk részt venni rajta.

2023. november 14.

Szűts Zoltán IT support

Szerző: Szűts Zoltán

IT support

szuts.zoltan@idbc.hu