Employee Experience Program az IDBC-nél

Az IDBC-nél a ReOpeninget belső workshopokkal, tréningekkel is támogattuk! Fontosnak tartjuk, hogy értéket, fejlődési lehetőséget és élményt kapjanak kollégáink az IDBC-től, melyet komplex programmal támogatunk idén is!

„Adj hat órát egy fa kivágására, és az első négyet a fejsze élezésével fogom tölteni!”
(Abraham Lincoln)

Az Employee Experience Program szakmai képzéseket, és személyes fejlesztést nyújt, a 2021-es programunk keretében, kollégáink az első félévben 6 féle workshopból, és csoportos kompetenciafejlesztő programból választhattak!

# DISC viselkedéstipológia tréning
# Hatékony kommunikáció tréning
# Excel használat a gyakorlatban
# Mentor program
# Hibrid vezetés módszerei
# Kiégés prevenció, mentális egészség megőrző workshop

Január óta a kollégáink több, mint fele részt vett valamelyik programunkon!
A személyes és szakmai fejlődés nem csupán az új tudás elsajátítása miatt fontos, hanem a motiváció fenntartását is segítheti.

Tavasszal a kollégáink megtanulhatták a #DISC viselkedéstipológia alapjait, hogy eredményesebb legyen az együttműködésük másokkal.
Megismerték, hogy miben más a mindennapi kommunikáció az egyes személyiségtípusoknál. Eszközt kaptak ahhoz, hogy gördülékenyebb legyen az együttműködés a team munkában, ezt jól kamatoztatva majd a munkájukban, magánéletükben!


A DISC mellett gyakorolhattak online az #Excel világában: azonnal használható praktikákkal gazdagodtak!

A #Hatékony kommunikáció tréningünkön konkrét eszközöket kaptak a jobb konfliktuskezelésre.
>> Hogyan csökkentsük a munkahelyi játszmákat?
Az asszertív módszerek ebben is segítenek: kollégáink szituációs gyakorlatokban készülhettek fel a számukra nehéz helyzetek kezelésére.
Mottónk: „Beszélj úgy, hogy megértsenek!” (:


Az idén indított belső #Mentor Programunk alappillére volt a Mentor felkészítő, amelyen senior kollégáink sajátították el a jó mentoring eszközeit!
>> Hogyan lehet az egyéni és csoportteljesítményre hatni a mentoringgal?
>> Hogyan lehet a legjobb edző a kezdő kollégák mellett?
Speciális mentor képzőnk ebben is elegendő muníciót adott!

Minden szervezetben a kulcs a vezető. Team Leadereink egyedi képzést kaptak, ahol a #Hibrid vezetés módszereivel ismerkedtek meg, alkalmazkodva az online- offline mindennapokhoz.
Miben más a hibrd lét? Milyen vezetői kompetenciák dominálnak? Ezeket finomhangoltuk, így még eredményesebben vezethetik csapataikat.

A pandémia felerősítette a mentális egészség fontosságát, ezért idén kiemelt hangsúlyt fektetünk erre a területre kollégáinknál. #Kiégés prevenciós workshopunkon az IDBC-n belüli teendőkről, a mentális egészséget támogató programokról, a kiégést megelőző lépésekről is akciótervet alkottunk a vezetőkkel.

Kollégáink piacképességét nyelvtanulás támogatással is erősítjük: gyakorlatorientált, kiscsoportos vagy egyéni kurzusokon csiszolhatják IDBC-s támogatással idegen nyelvtudásukat.

Vezetőinknek és kollégáinknak IDBC coaching program is rendelkezésre áll. Szakmai kompetenciák személyes fejlesztése, egyéni elakadások kezelése, remotiválás, kiégés prevenció: ezekben is segít  a mindennapokban a belső coach.

A második félévben szakmai képzésekkel, meetupokkal, webinárokkal adunk új lendületet minden IDBC-s kollégának.

Webinárjaink
elérhetőek mindenki számára, hamarosan jelentkezhetsz a soron következőre, melyen a DevOps szakterületet fogjuk a „kerekasztal” beszélgetés során feltérképezni. Addig is megnézheted korábbi webinárjaink összefoglalóit itt:

Webinar

Szerző: Veres Paula
Employee Experience manager
Corporate Coach (LTC), tréner
veres.paula@idbc.hu