Vissza

Állatkerti örökbefogadás – CSR program az IDBC-vel

Szűts Zoltán

2024. október 11.

Olvasási idő: 2 perc

CSR

Az IDBC-nél nem csak a digitális megoldásokkal foglalkozunk, hanem a valós problémákkal is, éppen ezért szerveztük meg újra az IDBC az Állatokért nevű programunkat. Cégünk filozófiája, hogy munkatársai egyéni kezdeményezéseit támogatja, így minden CSR programunk egy-egy lelkes kolléga szívügyét mutatja. Ebben a cikkben most Szűts Zoltán, IT Support kollégánk beszámolóját olvashatjátok.


Október 5-én, szombaton újra lehetőségünk nyílt arra, hogy meglátogassuk Illés Sárikát, az aldabrai óriásteknőst, aki idén harmadik éve az IDBC kabalaállata.

Ezúttal is egy szombat délelőtti program keretében tettük tiszteletünket kedvencünknél, és megújítottuk az örökbefogadást az idei évre is. Örömmel láttam, hogy növekedett az érdeklődők száma tavalyhoz képest, idén 13-an tartottak velünk.

Ahogy eddig is, a belépőkkel és az örökbefogadással támogattuk a Fővárosi Állat- és Növénykertet és az Állatkerti Alapítványt, akik 1992 óta azon dolgoznak, hogy hozzájáruljanak az állatok jólétéhez, a látogatók élményéhez, valamint a természet- és környezetvédelem céljainak eléréséhez.

Úgy láttam a résztvevőkön, és családjaikon, hogy jól érezték magukat, remélem, a későbbi CSR programokon is velünk tartanak majd.