Mikulás ünnepség

2022. december 20.

Az Adventi időszak mindig különleges: az átlagos hétköznapokhoz képest jobban figyelünk embertársainkra, több figyelmet szentelünk a belső érzéseinkre.

És ez az időszak, amikor igyekszünk nem csak magunkért és családunkért, de másokért is felelősséget vállalni.

Az IDBC ezért is szervezte meg a Burattino Iskola, Gyermekotthon kisiskolás diákjai számára a rendhagyó Mikulás ünnepséget.

Hihetetlen élményben volt részünk, amikor ellátogattak hozzánk a gyerekek, akik számára nem csupán egy szimpla ünnepséget szerettünk volna, hanem olyat, amit tényleg boldog emlékként visznek haza.

A program sokrétű volt: Dohos Ágnes köszöntését követően Magyar Bori énekesnőm ukulele zenész csodás dallamait élvezhették a gyerekek, ezt követően pedig kreatív állomásokon szorgalmasan tevékenykedtek , mézes kalácsot festettek, csillám tetoválást készítettek, rajzoltak, festettek, vagy akár karácsonyfadíszeket készítettek, és természetesen a Mikulás  (Illés József) személyre szólóan beszélgetett minden gyermekkel az ajándékátadás előtt.

Az egyik legnagnépszerűbb állomás azonban Katona Zita és Lizy kutyus programja volt, a terápiás kutyus hamar megbarátkozott a gyerkőcökkel.

Mi nagyon élveztük és csodás volt látni a gyerekek boldogságát, izgalmát.

Nagyon köszönjük a hozzájárulást az IDBC munkatársaknak, akik több, mint 30-an vettek részt aktívan az esemény lebonyolításában.

Köszönjük Magyar Bori lenyűgöző hangú énekesnőnek és ukulele zenésznek a csodálatosan meghitt hangulatot.

És nagyon köszönjük Katona Zitának és Lizy terápiás kutyusnak a csodás pillanatokat.

Nagyon szívhez szóló élmény volt ez így az adventi időszakban! Adni tényleg nagyon jó érzés, tegyétek meg ti is, bármilyen lehetséges módon!

Szerző: Bouarfa-Braun Mona
Senior Service Design Consultant


braun.mona@idbc.hu