Czinege Zsófia – webinár előadó, Recruitment előrejelzés 2022

2022-ben csak a változás biztos. Egy év múlva akár egy teljesen más, új munkaerőpiaci helyzetet fogunk látni.
„Amire szüksége van 2022-ben egy recruiternek, az a reziilencia, a profizmus, gyorsaság és ügyfélorientált hozzáállás, mind a jelöltek, mind a vállalatok irányába.
A helyzet továbbra sem könnyű és most a gazdasági körülmények tovább formálják a toborzást.”

Czinege Zsófi, a BDO Magyarország Könyvvizsgáló Kft. HR managere, több mint 5 éve foglalkozik toborzás-kiválasztással. HR területen végzett és már gyakornokként több multinál dolgozott a toborzás területén.
„Én alapvetően abban hiszek, hogy a munkánk az önmegvalósítás eszköze tud lenni és a célom, hogy másoknak is segítsek ebben HR-esként. Ügynökségi oldalon HR tanácsadóként több mint három évig segítettem az ügyfeleinket, hogy megtalálják a tökéletes munkaerőt, ezt követően pedig vállalati oldalon szerettem volna folytatni a karrierem.

A váltás 2020 áprilisában következett, a Covid kezdetén. Eleinte a toborzási folyamatok kialakításával és működtetésével foglalkoztam, lassan egy éve pedig már HR menedzseri pozíciót töltök be. Munkánk során, amit fontosnak gondolok és amiben hiszek, az a hitelesség, a szakmai alázat és az önfejlesztés. Lehet kicsit klisének hangzik, de az a célom, hogy magamnak a jövőben jobb önmaga legyek majd.”

Fontos értékek nálatok a tudás, a közösség és a teljesítmény. Miért a BDO? Milyen a BDO támogató környezete?

Nemzetközi cég vagyunk, de mégis magyar és a magyar piacra dolgozunk, ezért rugalmas és gyors a működésünk.

Nem csak a tapasztalt kollégák számára, de a tanulóknak, pályakezdőknek is kiváló lehetőség nálunk indítani a karrierjüket, amennyiben fontos számukra a szakmai tudás és fejlődés, mert mindenki számára jól látható és elérhető karrierutat biztosítunk.

Különböző szektorok piaci szereplőivel ismerkedhetnek meg a munkatársaink, így megtanulhatják az ügyfélkezelést és a szakmai tudásukat is folyamatosan fejleszthetik, hiszen rendszeresek a belső képzéseink, és a tanulmányokat is támogatjuk. Olyan szakmai tudás birtokába kerülhetnek a dolgozóink, aminek valóban nagy a hozzáadott értéke.

A pandémia alatt online keretek között biztosítottunk tornát, illetve amikor a helyzet lehetővé tette, akkor személyes szabadtéri csapatépítőket is tartottunk, valamint üzletáganként rendszeresek voltak a kisebb, online események.

A webinár során mire vagy kíváncsi, mit hallanál Te a többi előadótól?
Arra lennék kíváncsi, hogy más iparágakban milyen hasonló problémákkal, kihívásokkal szembesülnek, mik azok a best practicek amiket használnak, javasolnak.

Mi nagyon várjuk, hogy Zsófi beszámolóját a fenti témákról a webináron!
Ha Téged is érdekelnek az izgalmas kérdések, felvetések, az új toborzási trendek, regisztrálj és tarts velünk és szakértő előadóinkkal a jövő heti webinárunkon!
Időpont: 2022 március 10. (csütörtök), kezdés 10:00 órakor, tervezett időtartam 1 óra.

A webinár összefoglalóját itt tudod elolvasni: https://idbc.hu/2022/03/29/erdekes-idokben-elni-es-dolgozni-webinar-osszefoglalo/