IDBC a recruiTECH 2021-en

recruiTECH 2021

A toborzási szakma elsőszámú rendezvénye 4. éve!
2020-ban 475 résztvevővel, 150 különböző céggel, HR igazgatók, toborzási vezetők, toborzók, employer branding specialisták és learning & development szakemberekkel tudhattuk meg a legújabb és legérdekesebb megoldásokat a toborzás területén.

Az inspirációk és briliáns ötletek tárháza lesz idén is a recruiTECH április 13-14-én. A kétszer félnapos online rendezvény témái:

>> Toborzási stratégia az új korban
>> Recruitment automation
>> Sourcing
>> Hiring managerek képzése
>> Munkaerőpiaci trendek covid után
>> ROI és konverzió marketing a toborzásban
>> …és még sok más aktualitás

Nemzetközi és hazai előadók többek közt:

Jerome Ternyck (USA), a SmartRecruiters alapítója már két évtizede foglalkozik a jelöltélménnyel fejlesztői oldalról, így a technológiára és a HR folyamatok alakulására is alapos rálátása van.

Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officer-ével interjú készül az AI térhódításáról és annak a munkaerőigényre gyakorolt hatásáról, agilis szervezeti kultúráról, újraértelmezett Talent menedzsmentről, remote trendekről.

José Kadlec (CZ), a GoodCall alapítója külföldi kitekintést ad a jelöltfelkutatás, jelöltmeggyőzés témájáról.

IDBC a recruiTECH 2021-en

Idén az IDBC is részt vesz előadóként és szponzorként a recruiTECH rendezvényén. Előadásunkban a hatékony IT toborzásról, a digitális és hagyományos recruitment eszközökről is mesélni fogunk.

Melyek azok a meghatározó trendek, amelyek befolyásolják a toborzási szakmát idén, és mi várható a jövőben?

A IT munkaerőpiac keresleti és kínálati viszonyaira sok tényező hatással van, ebbe beletartoznak az iparági digitalizációs trendek, a pandémia okozta rugalmas munkavégzési formák (home office), néhány giga IT program elszívó hatása (pl. pénzügyi, telco és államigazgatási szektorokban), és a munkabérek mozgása. Azt látjuk, hogy a hazai és nemzetközi IT toborzási igény folyamatosan nő és ennek megfelelően a régiós országokból származó munkaerő is egyre nagyobb szerephez jut. A jövő recruitmentjét várakozásaink szerint leginkább a digitalizáció fogja meghatározni. Nagy változásokat várunk az automatizáció, a digitális jelöltélmény, az adatalapú toborzás, mesterséges intelligencia és a virtuális valóság toborzásban történő beemelésének köszönhetően.

Előadónk, Illés József | IDBC Founder & CEO | részletesen mesélni fog minderről április 14-én 11:18 – 11:48 között.
Elolvashatjátok a recruiTECH Blogján a vele megjelent interjút is!

Hogyan szerezzünk jó informatikai szakembereket? Legyőzte-e a digitális recruitment a hagyományos toborzási módszereket? Melyek a jelölt szerzés költségei vállalati és ügynökségi oldalon (lead/cost)?

Gyere el ha érdekel az IT toborzás, a recruitment jövője!

Időpont: 2021. 04. 13 – 04. 14
Jegyvásárlás: a recruiTECH oldalán