Szolgáltatások

IDBC SZOLGÁLTATÁSOK:

IT Contracting

IT Contracting szolgáltatásunkat elsősorban közepes és nagyvállalatok (bank, biztosítás, ICT, ipar) számára biztosítjuk, akik kiterjedt projekt portfolióval rendelkeznek, belső kapacitásaik mellé időszakosan, projektekben, ráfordítás alapon (T&M) igénybe vesznek külső szakértő erőforrásokat (projektvezető, üzleti elemző, rendszerszervező, teszt menedzser, szoftverfejlesztő és tesztelő pozíciókban).

Ez az együttműködési forma számtalan előnnyel jár ügyfeleink számára: nincs adminisztratív teher, ezzel időt és pénzt spórolunk Önnek, hiszen az alvállalkozót érintő adminisztrációs feladatokat, szerződtetést, kifizetést, onboarding-ot és offboarding-ot mi végezzük el. Csak azért fizet amire valóban szüksége van.

 

Recruitment szolgáltatások

Recruitment szolgáltatásunknak köszönhetően több, mint 50 000 informatikai szakembert érünk el Budapesten és Magyarország egész területén. Közvetítési munkánk sikerdíjalapú, így az a célunk, hogy mindig a legmegfelelőbb jelölteket találjuk meg az adott pozícióhoz, az ügyfélre bízva a kiválasztást. Jelöltjeinkre garanciát vállalunk.

Tanácsadóink különböző területek specialistái és az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az adott pozícióra.

 

Legfontosabb kompetencia területek:

·       ENGINEERING & OPERATION

·       FINANCE & ACCOUNTANCY

·       HR & ADMIN

·       IT & TELCO

·       SALES & MARKETING

·       SSC & BPO