Szolgáltatások

IDBC SZOLGÁLTATÁSOK:

IT Contracting

IT Contracting szolgáltatásunkat elsősorban közepes és nagyvállalatok (bank, biztosítás, ICT, ipar) számára biztosítjuk, akik kiterjedt projekt portfolióval rendelkeznek, belső kapacitásaik mellé időszakosan, projektekben, ráfordítás alapon (T&M) igénybe vesznek külső szakértő erőforrásokat (projektvezető, üzleti elemző, rendszerszervező, teszt menedzser, szoftverfejlesztő és tesztelő pozíciókban).

Ez az együttműködési forma számtalan előnnyel jár ügyfeleink számára: nincs adminisztratív teher, ezzel időt és pénzt spórolunk Önnek, hiszen az alvállalkozót érintő adminisztrációs feladatokat, szerződtetést, kifizetést, onboarding-ot és offboarding-ot mi végezzük el. Csak azért fizet amire valóban szüksége van.

 

Recruitment szolgáltatások

Recruitment szolgáltatásunknak köszönhetően több, mint 6 000 informatikai szakembert érünk el Budapesten és Magyarország egész területén. Közvetítési munkánk sikerdíjalapú, így az a célunk, hogy mindig a legmegfelelőbb jelölteket találjuk meg az adott pozícióhoz, az ügyfélre bízva a kiválasztást. Jelöltjeinkre garanciát vállalunk.

Tanácsadóink különböző területek specialistái és az adott terület szakembereinek keresésével és elhelyezésével foglalkoznak. Ez a szakértelem segít nekünk abban, hogy a legmegfelelőbb jelöltet találjuk meg az adott pozícióra.

 

Legfontosabb kompetencia területek:

  • IT & Telco
  • Engineering & Operation
  • Finance & Accountancy
  • HR & Admin
  • Sales & Marketing
  • SSC & BPO